Ajvar macedonean, rețetă traditională de familie De fiecare dată când mergeam la vecinii noștrii sârbi, ne opream la un restaurant…
Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie Azi facem Zacuscă țărănească de vinete, rețetă tradițională de familie, cu gust de…
Melitzanopita – Plăcintă cu vinete și feta Fără nici un fel de falsă modestie, acum când scriu această rețetă, vă…
Creier cu ou și ceapă Când vine vorba de creier, îmi aduc aminte de primii ani petrecuți în bucataria unui…
CREIER PANE, SIMPLU ȘI RAPID DE FĂCUT Azi facem una din rețetele mele preferate, creier pane, simplu și rapid de făcut.…
Halloumi cu măsline și zucchini Savoarea legumelor proaspete gătite rapid cu o bucată sănătoasă de brânză halloumi la grătar poate…
Pate de curcan făcut în casă, rețetă simplă și rapidă Azi facem un pate de curcan, gustos, sănătos și de 100…
Muștar de casă fără conservanți Să pregătim un Muștar de casă fără conservanți e floare la ureche, din câteva ingrediente, un…
Chec aperitiv în stil mediteranean cu măsline, brânză și roșii cherry Azi ne delectăm cu un Chec aperitiv în stil mediteranean…
Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…
Spaghetti Bolognese cu ragu de vită, ca la mama lor acasă, rețetă originală Oh Doamne cât de bune sunt!!! Îmi aduc…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…