Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Foi de napolitane umplute cu cremă de ciocolată Sunt napolitanele mele preferate, sunt foarte ușor de făcut, relativ ieftine și…
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Pot spune cu mâna pe inimă ca aceasta friptură este cea…
Rol Melinda cu ciocolată, cremă de brânză și căpșuni Au cam apărut căpșunile autohtone prin piețe și prin supermarket-uri, motiv numai…
Prăjitură ora 12, rețetă de cofetărie veche De ora 12 m-am îndrăgostit iremediabil cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu.…
Salată de cartofi cu leurdă și maioneză de avocado Poate v-ați tot întrebat ce să mai gatiti în perioada aceasta și…
Maioneză vegană de avocado Maioneza de avocado, poate înlocui cu succes maioneza traditională din ou, este mai echilibrată, nu folosim ouă…
Tartă din fulgi de ovăz și cremă de ciocolată cu cocos Simplă, rapida și foarte gustoasă, Tartă din fulgi de…
Prăjitură din albușuri cu cacao și cremă de cocos Azi facem o Prăjitură din albușuri cu cacao și cremă de cocos…
Ciorbă de miel ca în Ardeal Cu precădere această Ciorbă de miel ca în Ardeal o facem în perioada Paștelui și este…
Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Drobul de miel, un preparat specific sărbătorilor Pascale, rețetă pe care mi-o aduc aminte…