Sos Bolognese – Ragu Bolognese din carne de vită pentru paste și lasagna Astăzi vorbim și gătim ragu Bolognese, arome autentice…
Prăjitură Fanta cu cremă de brânză dulce și blat cu cacao Îmi aduc aminte cu drag și cu nostalgie de prăjitura…
Negresă de post cu nuci și stafide Azi facem Negresă de post cu nuci și stafide, un deliciu de care…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Chec cu banane, afine, lămâie și alune de pădure Cred ca v-ați dat seama ca sunt un mare fan de dulciuri……
Prăjitură Bounty cu cocos și ciocolată Oricine iubește faimoasele batoane de ciocolată Bounty cu strat crocant de ciocolată la exterior cu…
Ciorbă de pui a la grec, rețetă în stil grecesc Una din cele mai populare și mai adorate de către romani…
Sandwich Club, micul dejun de Business Class Acest tip de sandwich pe care vi-l propun astăzi l-am gustat pentru prima oară…
Guguluf cu dovleac copt, ciocolată, fructe și semințe Dacă tot e sezonul dovlecilor plăcintări, e păcat să nu profităm de ei.…
Gogoși cu dovleac copt și scorțișoară Dacă tot e sezonul dovlecilor plăcintări, e păcat să nu profităm de ei. Așa…
Baclava cu nucă, mere și scorțișoară O baclava mai bună și mai gustoasă ca aceasta nu cred să mai fie, cu…
Sos Marinara Nici nu apuci să îi spun numele și este gata, asta așa că timp de lucru, dar dacă vine…