Cine nu iubește aripile de pui crocante?! Dar stim cu toții ca sunt pline de uleiul in câteva fost prăjite, ca sunt nesănătoase și bineînțeles cu un aport de grăsimi foarte ridicat. După mai multe încercări de a face aripioare crocante fara a le praji in baie de ulei și totodata fără a aduce un surplus de grăsimi și de calorii, pentru a rămâne moi la interior și crocante la exterior, am ajuns la aceasta reteta simpla care se face atât de ușor, este foarte gustoasa! Am asociat-o cu o salata de primăvara și nu cred sa fie alta reteta mai simpla și mai eficientă pentru a păstra gustul aripioarelor crocante.
Intr-un castron taiem rosiile, dovleceii, ridichile, ceapa verde si salata. Separat amestecam uleiul de masline cu mustarul, mierea, zeama de lamaie, sare si piper si facem dressingul, care il punem peste salata. dressingul se poate face direct intr-un borcan cu capac, fiind suficient sa agitam bine.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.