Abonează-te la canalul de Youtube

Cel mai rapid si bun Brownies cu cremă de ciocolată albă și frăguțe

( 5 din 5 )
Se încarcă...
  • 12-14 pPorții
  • 15 mPreparare
  • 30 mGătire
  • 45 mGata în
Printează rețeta

Un parfum și un gust unic, fragii sau frăguțele cum se spune in termen populari sunt cred ca de departe unele din cele mai apreciate fructe.
Ajuns in Apuseni la un eveniment din familie, am zis ca e păcat sa nu iau la pas câteva poteci, sa îmi incarc bateriile cu frumoasele peisaje ale locului.
Dis de dimineața, mi-am băut cafeaua și am pornit pe drumul din Albac care duce către Huedin, doar eu și sunetul de poveste al unei văi care cobora din munte.
Urcând tot mai sus pe munte peisajul era din ce in ce mai frumos, de la florile câmpului, sunetul păsărilor și câte un clinchet de clopoțel din ogrăzile localnicilor de la animale. La un moment dat au apărut primele tufe de fragi și tor urcând erau din ce in ce mai multe, așa ca am bătut la o poarta sa cer o punga sa culeg câteva…. am primit o găletuță pe care am umplut-o și am coborât înapoi in Albac pe partea cealaltă a muntelui.
Încântat de roadele culese, m-am grăbit spre cazare sa le împart cu prietenii, însă spre mirarea mea nu era niciunul in zona, așa ca am rămas cu găletuță intacta. Seara nunta, a doua zi pe drum, pur și simplu am ajuns acasă cu fragii și m-am apucat de aceast minunat Brownies cu fragute și crema de ciocolata, reteta pe care v-o împărtășesc și dumneavoastră!

Ingrediente

  • Pentru Brownies
  • Pentru crema de ciocolata
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Intr-un castron punem ouăle, zaharul, sarea și extractul de vanilie sile batem pana se topește zaharul și obținem o spuma.

  • Topim untul și adăugăm cacaoa

  • Adăugăm cacaoa cu untul la compoziție de oua, omogenizam și adăugăm faina amestecată cu praful de copt

  • Omogenizam bine, punem intr-o tava tapetata cu hârtie de copt și dam la cuptor la 180 de grade pentru 25-28 de minute.

  • Punem smanatana la fiert iar când da primele clocote adăugăm ciocolata, omogenizam, o lăsam sa se tempereze și o punem la frigider sa se răcească.

  • După ce s-a răcit blatul ungem marginile cu crema de ciocolata, apoi mijlocul și punem fragutele deasupra. O lăsam la frigider pentru minim 2 ore iar apoi o putem servi Se pot face cu capsuni, cirese, visine, caise, cu oricare fructe ciocolata merge de minute! Spor la treaba și pofta buna!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide