Fursecuri aromate cu ciocolată simple și rapide
Zilele trecute, îmi bate curierul la ușă…surpriză, cei de la Dr Oetker s-au gândit să îmi îndulcească ziua și mi-au trimis un kit cu noile mixuri de bază și niște accesorii super mișto pentru bucătărie, așa că m-am pus pe treabă și am conceput câteva rețete pentru dumneavoastră, astăzi am pregătit niște baghete crocante cu telemea și semințe. Ingredientele pentru rețetă au venit frumos ambalate într-o pungă de hârtie care este concepută special pentru a păstra prospețimea, dar și cu câteva sugestii de preparare.
Eu am ales să merg pe ideile mele, însă dumneavoastră le puteți pune în aplicare după preferințe, gust și imaginație.
Rămâneți alături urmează lista cu ingrediente și modul de preparare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 grade Celsius.
Se toarnă amestecul pachetului pentru fursecuri sau biscuiți Dr Oetker într-un castron, adăugăm și restul ingredintelor după care frământăm până obținem un aluat omogen și destul de consistent.
Întindem aluatul pe un plan de lucru presărat cu făină la 0,3-0,4 cm. Decupăm cu ajutorul unui inel cercuri sau pătrate după preferință și după mărimea dorită, eu am ales un inel cu diametrul de 4 cm.
Punem fursecurile obținute pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și așezăm fulgii de ciocolată după preferințe, apoi le băgăm 15-18 minute sau până se rumenesc ușor. Lăsăm să se răcească în tava în care s-au copt.
Dacă nu doriți să aveți prea mult de lucru cu fursecurile puteți încorpora ciocolata în aluat, apoi procedați la fel, ca la celelalte.
Simplu, rapid și extrem de gustoși, dar vorba multă strică, așa că vă las să vă apucați de treabă! Poftă bună!