Azi facem o pastă de macrou cu verdețuri potrivită perfect pentru micul dejun, o gustare, sau chiar la cină. Cel puțin noi am servit-o toată ziua până am terminat-o deși a fost ceva cantitate, parca nu ne mai săturam de ea. Poate deasemeni fi integrată ca gustare la un buget sau servită ca atare înainte unui fel principal.
Cu un conținut ridicat de acizi grași, omega 3, proteine, vitamina B12, seleniu, niacină și fosfor, consumul de macrou afumat aduce o multitudine de beneficii pentru organismul uman de la reglarea tensiunii arteriale, menținerea greutății in limite normale, întărirea oaselor, echilibru psihic și multe altele.
O gustare simplă și rapid de făcut din numai câteva ingrediente la îndemâna tuturor, fără nici un risc de a strica ceva, consistentă și sățioasă, asta aș spune dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte acest preparat.
Merită încercată și cu siguranța vă veți îndrăgosti de ea, poate fi preparată la furculiță cum îmi place mie să spun, cu mixerul sau chiar cu blenderul, asta în funcție de cât de fină vă place.
Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista scurtă a ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.
Ingrediente:
Mod de preparare pas cu pas:
Curățăm macroul de piele și de oase.
Tocăm ceapa, pătrunjelul si mărarul mărunt.
Adăugăm jumătate din crema de brânză, zeama de lămâie amestecând cu un tel sau cu mixerul până obținem o crema omogenă.
Adăugăm restul ingredientelor si amestecăm ușor cu o spatulă de Silicon, atât cât să se încorporeze ingredientele.
Mai simplu de atât, mai gustos și mai rapid, nu cred că se poate! Iar alături de o pâine prăjită sa o pită turcească coaptă în tigaie va deveni vis. Dar acum vă las să pregătiți minunata rețetă și va urez poftă bună!
Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.