Print Recipe
Sunt pur și simplu îndrăgostit de aceasta reteta de curcan cu miere și ghimbir, pe care am făcut-o de atâtea ori și credeți-ma ca este extraordinara. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, nivelul de dificultate fiind foarte ușor si timpul de gătire relativ scurt, vor face ca aceasta reteta sa intre in preferințele dumneavoastră.
Step by step method
-
Spălam pulpele de curcan cu apa rece și le tapetat cu un șervet de Bucătărie. Le crestăm in 3-4 locuri și le punem intr-un castron cu Ghimbirul tocat mărunt, usturoiul tocat mărunt, boabele și frunzele de coriandru, mierea, sarea, piperul și sodiul de soia. Le lăsam 2-3 ore sa se marineze.
-
Le punem intr-o tava tapetata cu hârtie de copt și le dam la cuptor la 180 de grade Celsius pentru o ora.
-
Dupa ce le scoatem de la cuptor, presaram ceapa verde taiata si coriandru frunze. Eu le-am asezonat cu un piure de cartofi dulce simplu cu unt și usturoi copt. Merg foarte bine și cu un piure de cartof, un cartof la cuptor, cu orez și chiar cous cous.