Drob de miel – Rețetă traditională ardelenească Drobul de miel, un preparat specific sărbătorilor Pascale, rețetă pe care mi-o aduc aminte…
Lichior de ciocolată – Rețetă delicioasă, simplă și rapidă Lichior de ciocolată făcut în casă, din ingrediente simple și la îndemâna…
Pate de anghinare cu pătrunjel si usturoi – Rețetă de post V-ați gândit vreodată că din anghinare se poate face și…
Cartofi dulci copți umpluți cu porumb și mozzarela Ca gustare sau efectiv ca fel de bază pentru cei care sunt fani…
Chifteluțe la cuptor, rețetă rapidă și sănătoasă Chifteluțe la cuptor, rețetă rapidă și sănătoasă Întotdeauna ne propunem să mâncăm cât…
Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…
Covrigi crocanti cu chimen, vin și ulei de măsline Întotdeauna mi-a plăcut să ronțăi câte ceva… nu știu, cred…
Pate de somon cu mărar și cremă de brânză Îmi cam place să mănânc, e drept și cam se vede,…
Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă simplă și rapidă Cred că nu există persoană căreia nu îi place să…
Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…