Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…
Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.