Aperitive

Pate de somon cu mărar și cremă…

Pate de somon cu mărar și cremă de brânză   Îmi cam place să mănânc, e drept și cam se vede,…

(3.7 / 5)

Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă…

Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă simplă și rapidă   Cred că nu există persoană căreia nu îi place să…

(3.9 / 5)

Pate de ton cu capere și măsline

Pate de ton cu capere și măsline   Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…

(4.9 / 5)

Tartar de vită cu sfeclă coaptă și…

Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean  Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…

(5 / 5)

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă…

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească    Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…

(4.1 / 5)

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…

Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…

(5 / 5)

Pate de conopidă coaptă cu fistic –…

 Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…

(4.1 / 5)

Pate de ton cu fasole, lămâie și…

Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…

(3.9 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,5 kg varză albă
  • 700 g morcovi
  • 400 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
  • 100-150 g miere, depinde cât de dulce vă place
  • 2-3 linguri sos worchestaire
  • Sare și piper după gust

Salată Coleslaw cu iaurt și miere, fără…

Salată Coleslaw cu iaurt și miere, fără maioneză, un preparat care în ultima vreme a prins teren și la noi în…

(4 / 5)

Salată de icre de crap

Salată de icre de crap Multă lume se ferește să facă salată de icre de crap și nu știu de ce,…

(4.2 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 kg de mere roșii
  • 500-700 g zahăr sau mai mult după gust
  • 1 l apă

Marmeladă de mere fără amidon, produs tradițional

Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânată medie
  • 2 roșii proaspete
  • 2 buc burrata/ mozzarella
  • Sare și piper după gust
  • 30 ml ulei măsline
  • Un pumn de frunze de busuioc

Vinete coapte cu buratta, roșii și busuioc

Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…

(0 / 5)
x

Register

Lost Password

Thumbnails managed by ThumbPress