Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…
Covrigi crocanti cu chimen, vin și ulei de măsline Întotdeauna mi-a plăcut să ronțăi câte ceva… nu știu, cred…
Pate de somon cu mărar și cremă de brânză Îmi cam place să mănânc, e drept și cam se vede,…
Sărățele cu telemea, crocante și fragede, rețetă simplă și rapidă Cred că nu există persoană căreia nu îi place să…
Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…
Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…
Salată Coleslaw cu iaurt și miere, fără maioneză, un preparat care în ultima vreme a prins teren și la noi în…
Salată de icre de crap Multă lume se ferește să facă salată de icre de crap și nu știu de ce,…