Mâncare sănătoasă

Cum să faci păstrăv la grătar sau…

Cum să faci păstrăv la grătar sau la tigaie cu legume și sos meuniere, fără să se prindă?! Azi îți voi…

(4.2 / 5)

Sarmale de post cu ciuperci și păsat

Sarmale de post cu ciuperci și păsat Azi pregătim cele mai gustoase și apreciate Sarmale de post cu ciuperci și păsat,…

(4.8 / 5)

Trio de Hummus: clasic, cu dovleac și…

Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline  Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…

(5 / 5)

Ghiveci de legume cu orez / Pilaf…

Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…

(4 / 5)

Omletă cu mozzarella, bacon crocant și roșii…

Omletă cu mozzarella, bacon crocant și roșii cherry Când vine vorba de mic dejun, simțurile parcă o iau razna :))) Însă…

(5 / 5)

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…

(0 / 5)

Pate de conopidă coaptă cu fistic –…

 Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…

(4.1 / 5)

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale…

Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…

(0 / 5)

Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și…

Papanași fierți cu brânză dulce, smântână și dulceață Când vine vorba de dulce, cu siguranță eu sunt primul care ridic mâna.…

(4.6 / 5)

Cartofi dulci crocanți și sos de avocado…

O rețetă simplă și din numai câteva ingrediente alături fac ca acești cartofi dulci crocanți și sos de avocado cu iaurt…

(4 / 5)

Pate de ton cu fasole, lămâie și…

Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…

(3.9 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg pulpe de pui superioare dezosate
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac rădăcină
  • 2 bucăți de ceapă galbenă
  • 3-4 căței de usturoi
  • O bucată de țelină
  • 1 cartof
  • Sare și piper după gust
  • 70 g unt
  • 70 g unt
  • 250 g orez
  • 200-250 g năut fiert
  • 1 legătură de pătrunjel
  • Ardei iute pentru servit după plăcere
  • 1,8 l ayran pentru servit

Pilaf turcesc cu pui și năut, sevit…

Dacă vizitezi Istanbulul, e imposibil să nu vezi vreo bicicletă care servește pilaf turcesc cu pui și năut, servit cu ardei…

(0 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide