Tăiței de orez cu legume și cotlet de porc cu susan în stil asiatic De mulți ani de când gătesc această…
Surf and turf cu lime și ardei copți – Friptură de vită la tigaie cu creveți Surf and turf este…
Chec aperitiv țărănesc cu telemea și cârnat de casă Azi ne delectăm cu un Chec aperitiv țărănesc cu telemea și cârnat…
Cartofi copți cu lămâie, usturoi și pătrunjel Incercăm și alte rețete de cartofi delicioși și aromați, iar azi facem Cartofi copți…
Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Ciorbă de miel ca în Ardeal Cu precădere această Ciorbă de miel ca în Ardeal o facem în perioada Paștelui și este…
Cartofi Hasselback cu lămâie și verdețuri Cui nu-i plac cartofii?! I-aș putea mânca toată ziua de la mic dejun la cină…
Prune umplute cu nuci, glasate în ciocolată neagră – Rețetă de post Toată nebunia a început când prietena mea Simona, căsătorită…
Batoane cu vișine și cu caju în ciocolată – Fără zahăr Tot mai mulți cititori ai blogului meu, de fost…
Cremă de brânză Liptauer – Rețetă ușoară și rapidă, gata în numai 10 minute Crema de brânză Liptauer provine din…