Super pâinici cu smântână fără drojdie Pâinea este probabil cel mai consumat aliment al românilor, motiv pentru care o consumăm sub…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Mini Croisante Rugelach cu ciocolată și nucă Cui nu-i plac croissantele?! Nu cred să existe cineva care să poată spune asta!…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pâine integrală cu ulei de măsline, fără frământare Mi-a fost dat să gust în viața asta nenumărate feluri și rețete de…
Cozonaci moldovenești cu nucă, rețetă tradițională Azi facem cea mai bună rețetă de Cozonaci moldovenești cu nucă, rețetă tradițională pe care…
Pâine japoneză cu lapte și tangzhong Tot am auzit de această pâine cu lapte și parcă niciodată nu m-a interesat…
Împletituri cu praz, șuncă și mozzarella Având în vedere că m-am îndrăgostit iremediabil de acest aluat, am zis că am să…
Budincă sărată de pâine cu șuncă și cașcaval – ideală pentru micul dejun sau pachețel la servici Budincă sărată de pâine…