Starter

Pate de anghinare cu pătrunjel si usturoi…

Pate de anghinare cu pătrunjel si usturoi – Rețetă de post V-ați gândit vreodată că din anghinare se poate face și…

(3.3 / 5)

Cartofi dulci copți umpluți în stil mexican,…

Cartofi dulci copți umpluți cu porumb și mozzarela Ca gustare sau efectiv ca fel de bază pentru cei care sunt fani…

(5 / 5)

Melitzanopita – Plăcintă cu vinete și brânză…

Melitzanopita – Plăcintă cu vinete și feta   Fără nici un fel de falsă modestie, acum când scriu această rețetă, vă…

(4.3 / 5)

Chec aperitiv în stil mediteranean cu măsline,…

Chec aperitiv în stil mediteranean cu măsline, brânză și roșii cherry Azi ne delectăm cu un Chec aperitiv în stil mediteranean…

(4.3 / 5)

Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în…

Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon Această Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon este potrivită atât pentru…

(3.9 / 5)

Trio de Hummus: clasic, cu dovleac și…

Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline  Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg vinete
  • 150 ml ulei de vegetal
  • 300 g brânză feta
  • 500 g roșii proaspete
  • 200 g măsline Kalamata fără sâmburi, dar putem pune și altfel de măsline
  • Câteva fire de oregano proaspăt dar merge și cel uscat dacă nu găsim
  • Sare și piper după gust

Vinete la grătar cu feta, roșii, măsline…

Nu știi ce să pregătești ceva rapid, bun și să mai schimbi meniul, atunci îți propun niște Vinete la grătar cu…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1,5 kg varză albă
  • 700 g morcovi
  • 400 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
  • 100-150 g miere, depinde cât de dulce vă place
  • 2-3 linguri sos worchestaire
  • Sare și piper după gust

Salată Coleslaw cu iaurt și miere, fără…

Salată Coleslaw cu iaurt și miere, fără maioneză, un preparat care în ultima vreme a prins teren și la noi în…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânată medie
  • 2 roșii proaspete
  • 2 buc burrata/ mozzarella
  • Sare și piper după gust
  • 30 ml ulei măsline
  • Un pumn de frunze de busuioc

Vinete coapte cu buratta, roșii și busuioc

Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…

(0 / 5)

Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o…

  Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă   Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide