Batoane cu vișine și cu caju în ciocolată – Fără zahăr Tot mai mulți cititori ai blogului meu, de fost…
Prune în ciocolată – Ciocolată de casă cu prune uscate Poate mulți vă întrebați cum am ajuns la această rețetă, ei…
Tort Bounty, fără coacere Tort Bounty, fără coacere, blat de biscuiți cu ciocolată, umplutură generoasă de cocos și o glazură perfectă…
Prăjitura Divna – Brownie cu migdale și mousse de ciocolată albă și neagră Ceea ce face ca acest desert să fie…
Ciocolată albă de casă cu biscuiți Oreo Cine nu iubește biscuiții Oreo? Iar pentru asta am făcut o rețetă de Ciocolată…
Tartă portugheză cu migdale caramelizate Vai, câte aș putea spune despre aceasta tartă, în primul rând am descoperit-o în insulele…
Lasagna alla Bolgnese Lasagna este un preparat traditional italienesc, dar în mod cert iubit și apreciat și de români. Acum că…
Biscuiți duo alb și negru în 3 variante: rulați, zebră și tablă de șah Un deliciu acești Biscuiți duo alb și…
Sos bechamel – Sos alb Sosul bechamel este baza tuturor sosusrilor albe calde. Se face din numai 5 ingrediente și poate…
Prăjitură New York cu coacăze, blaturi umede de cacao și cremă de brânză Prăjitura aceasta a venit ca rezultat al unei cereri…
Batoane de avocado cu banane, cocos și mentă Batoane de avocado cu banane, cocos și mentă, un desert surprinzător de bun,…
Biscuiți fragezi, rulați cu vanilie și cacao – Rețetă simplă și rapidă Dacă faci acești biscuiți fragezi și rulați cu vanilie și…