Print Recipe
Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de niște cartofi noi copți, un orez sau chiar paste, vor face ca prânzul sau chiar cina sa fie gata in numai 20 de minute.
Step by step method
-
Tranșam pieptul de curcan in 4 bucăți egale, in condimentam cu sare și piper și îl dam prin faina
-
Încingem o tigaie cu jumătate din uleiul pe care îl avem și prajim Bucățile de carne pana devin aurii și le scoatem afara.
-
In aceeași tigaie punem restul de ulei, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ciupercile, sare, piper și le călim pana lasă apa.
-
Adăugăm smanatana și bucățile de carne iar la primul clocot parmezanul și pătrunjelul și mai lăsam 1-2 minute sa fiarbă la foc moderat spre mic.
-
Cam asta a fost tot, simplu, nu-i așa?
Spor la treaba și pofta buna!