Cașcaval pane – Cum se face corect?

( 4.2 out of 5 )
Loading...
  • -8Servings+
  • 30 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 40 mGata in
Print Recipe

Cașcaval pane – Cum se face corect?

Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de mult nu am mai făcut cașcaval pane și nici nu îmi dau seama de ce, la cât de mult îmi place. Dar de astăzi îmi promit că îl voi face mai des.

Cine nu își dorește ca să facă un cașcaval pane cu crustă crocantă, cu interior care se întinde de nu se mai gată?! Poate mulți dintre dumneavoastră aveți sau ați avut așa-zisa problemă ca cașcavalului pane care se sparge și curge peste tot. Ei uite că de azi dacă vei respecta cu strictețe modul de preparare pe care îl veți regăsi mai jos, vă asigur că nu veți mai avea această problemă.

Așadar acum vă invit să rămâneți alături atât pentru lista scurtă a ingredientelor dar și a modului de preparare pas cu pas pentru o reușită ca la restaurant.

Cașcaval pane – Cum se face corect?

Ingrediente

800 g cașcaval

3 ouă

250 g faină

300-350 g pesmet

Sare

Ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Batem ouăle cu sare.

Pentru început vom tăia cașcavalul felii groase de 6-7 mm.

Dăm feliile de cașcaval prin făină apoi cu mâna cu care l-am dat prin faină îl trecem bine prin ou, astfel încât se acopere bine cu ou. Scurgem bine și trecem prin pesmet, astfel încât să acoperim bine cu pesmet. Apoi le punem pe p tavă uscată.

Luăm din nou fiecare felie de cașcaval deja împanerată ai o trecem din nou prin ou și pesmet, respectând aceleași indicații ca mai devreme, scurs bine oul și trecută prin pesmet.

Dacă dorim să le dăm o margine mai elegantă putem să trecem marginile bucăților de cașcaval prin ou și Orin faină exact așa cum se poate vedea în fotografie.

Încingem o tigaie adâncă cu ulei la 180-190 de grade și prăjim pe fiecare parte până se rumenește și se umflă ușor.

Scoatem pe un șervet de hârtie pentru a extrage excesul de ulei, apoi sunt gata de servit. Spor la treabă și să vă fie de folos!

Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password