Sunt atât de simple și de rapide sunt aceste Chifteluțe cu mozzarella rulate în bacon, ca să nu mai spun cât de gustoase și de ce nu și foarte aspectuoase încât și cel mai neîndemânatic într-ale bucătăriei ar putea să le pregătească fără nici un fel de impediment!
De obicei eu le fac atunci când am musafiri, arată bine pe platou și sun apreciate parcă mai mult decât orice alt aperitiv.
Se poate servi și calde alături de un piure de cartofi sau o salată, dar să nu mai lungim foarte mult vorba și să ne apucăm de treabă!
Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și a modului simplu de preparare!
Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 220 de grade Celsius.
Punem carnea tocată într-un castron alături de cele 2 ouă crude, ardei capia, mărarul tocat și condimentele. Amestecăm bine și dăm deoparte.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt.
Împărțim compoziția de carne tocată în 20 de porții egale, apăsăm bine să umplem goluri de aer și rulăm fiecare bucată de mozzarella în compoziție.
Venim si învelim cu balconul nu prea strâns, atât cât să se acopere chifteluța și punem cu capătul în jos.
Dăm la cuptorul preîncălzit 18-20 de minute.
Mai simplu și mai rapid de atât nici că se poate! Dar nu vă mai rețin, nu de alta, dar chiftelele mele s-au temperat și nu mai am răbdare! Așadar vă doresc spor la treabă și poftă bună!