Tot la dieta? Ma întreba cineva ieri. Dap tot la dieta, dar poate impropriu spus dieta, mai repede hrana sănătoasă cu mai putini carbohidrați, gătită cât mai simplu, iar legumele cât mai puțin pentru a-și păstra vitaminele și mineralele.
Nu mi-e greu deloc, chiar m-am obișnuit și chiar sa îmi placa. Sunt Bucatar ce naiba, ar fi culmea ca mâncarea mea sa nu aibe gust, când sunt atâtea condimente pe lumea asta!
Astăzi va propun un muschiulet de porc cu cimbru, usturoi și fasole verde cu mărar, deja salivezi așa-i?! Recunoaște, este o mâncare simpla, carnea făcută la gratar iar fasolea trasa scurt la tigaie, condimentele nu vin decât sa completeze gustul minunat al acestor ingrediente.
Fasonăm mușchiulețul de porc. A fasona înseamnă a-l curată de grăsimi, pielițe, rămânând doar carnea curată. Curățăm usturoiul, îl tocam mărunt sau îl trecem prin presa de usturoi și îl amestecam cu uleiul de măsline, sare și cimbru. Condimentam mușchiulețul cu sare și piper, adăugăm amestecul de usturoi și îl lăsam așa timp de vreo 2 ore ca sa se marineze.