Tartă tatin cu mere, stafide și migdale…
Tartă tatin cu mere și stafide Păi se poate ca să nu facem noi această tartă tatin cu mere și stafide…
Falafel – Chiftele de năut
Falafel – chiftele de nĂut În sfârșit i-a venit vremea unuia din felurile mele preferate de post, Falafel – Chiftele de…
Maioneză de tahini
Maioneză de tahini Azi facem o maioneză de tahini, 100% vegană potrivită pentru zilele de post și nu numai. Maioneza, probabil…
Cartofi copți în crustă de mălai
Cartofi copți în crustă de mălai Azi facem o rețetă excelentă de cartofi copti în crustă de mălai, potriviți pentru zilele…
Cremă de pui cu ciuperci și gremolata
Cremă de pui cu ciuperci și gremolata Azi vă propun o super delicioasă cremă de pui cu ciuperci și gremolata, ușor…
Piept de porc cu sos barbeque
Piept de porc cu sos barbeque Azi facem un delicios și fraged piept de porc cu sos barbeque, o rețetă simplă…
Osso buco cu gremolata – Rasol de…
Osso buco cu gremolata – rasol de vită cu legume si sos de pĂtrunjel Azi facem o rețetă 100% italiană Osso…
Tort Bounty, cel mai delicios și ciocolatos…
Tort Bounty Azi am pregătit un minunat tort Bounty, 7 straturi delicioase de creme și blaturi fine, lipicios și ciocolatos de…
Gremolata – Sos de pătrunjel cu lămâie…
Gremolata – Sos de pătrunjel cu lămâie și usturoi Dacă tot vine primăvara vă propun un sos acrișor, aromat dar si…
Ciorbă de fasole uscată cu spanac
Ciorbă de fasole uscată cu spanac Azi facem ciorbă de fasole uscată cu spanac, un deliciu din bucataria Toscană foarte apreciată…