Cu siguranță dacă vei încerca acest pui cu conopidă, roșii uscate și spanac te vei îndrăgosti iremediabil de el.
Este fraged, suculent și merge de minune cu un piure de cartofi, un orez sau chiar cu paste. Se pregătește foarte ușor și rapid, iar Ingredientele nu sunt sofisticate și le găsim cu ușurintă chiar și la magazinul de la colțul blocului.
Poate că mulți dintre dumneavoastră v-ați săturat de acel piept de pui uscat și fibros care se mestecă foarte greu și rămâne printre dinți. Ei uite cu această rețetă veți uita de eșecurile pregătirii unui piept de pui sec și ațos.
Trebuie doar să respectați întocmai modul de preparare și rezultatul va fi uimitor. Așadar vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului de preparare pas cu pas.
Pentru multe alte rețete cu carne ori preparate și multe altele, găsiți în secțiunea preparate cu carne, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Opărim spanacul și îl dăm deoparte.
Tăiem pieptul de pui bucăți potrivite, eu am tăiat un piept în 5-6 felii mai grosuțe. Condimentăm pieptul de pui cu sare, piper, boia, pătrunjel uscat, praful de usturoi și îl dăm deoparte.
Rupem conopidă buchețele medii și o opărim în apă cu puțină sare.
Dăm pieptul de pui prin făină.
Încingem o tigaie cu ulei și prăjim pieptul de pui până capătă o culoare rumenie după care adăugăm conopida și mai tragem la tigaie până se rumenește ușor și conopida.
Punem roșiile uscate, smântâna, spanacul, 3-4 apă de la cum a fiert conopida, dăm gust cu sare și piper si este gata de servit.
Simplu, rapid și foarte gustos, unde mai punem că este gata în mai puțin de jumătate de oră.