Quesadilla este numele generic pentru acest fel de mâncare mexican și pot fi umplute cu diferite ingrediente, în funcție de gusturile noastre, astăzi facem o quesadilla cu pui și măsline.
Acest fel de mâncare mexicană are la bază foaia de tortilla și cașcavalul, iar de restul rămâne să ne punem imaginația și gustul la contribuție. Sunt crocante la exterior, cu interior suculent și brânză care se întinde.
În mod tradițional foile de tortillas se face din făină de porumb, dar pot fi făcut și din făină albă ca și acestea.
Așadar de aici nu îmi rămâne decât să vă invit să stați alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului de preparare.
Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dăm cașcavalul și cheddarul pe răzătoarea cu ochiuri mari și le amestecăm.
Tăiem felii pastrama de pui.
Tăiem măslinele în două.
Luăm foile de tortillas și le umplem cu Ingredientele alese, după cum puteți vedea în fotografii. Nu este obligatoriu ca să folosiți aceste ingrediente, puteți să va alegeți ceea ce vă place, însă cașcavalul și cheddarul sunt de neschimbat. Apoi împăturiți.
Încingeți o tigaie și puneți câte 2 bucăți, ungeți cu unt topit și prăjiți la foc mic până se rumenesc și cașcavalul este topit.
Tăiați în 2-3 bucăți și serviți cu sosul preferat. Spor la treabă și poftă bună!