Supă de linte roșie cu pui, bacon și smântână

( 4 out of 5 )
Loading...
  • -8 pServings+
  • 10 mPrep Time
  • 40 mCook Time
  • 50 mReady In
Print Recipe

În ultima vreme sunt mai tot pe fugă, însă nu vreau să neglijez nici macar una dintre mese, așa ca a trebuit să îmi adaptez rețetele stilului de viață, să fie cât mai simple, ușor de făcut și bineînțeles și sănătoase. Astăzi am făcut o supă de linte roșie cu pui bacon și smântână, o delicatesă gata în mai puțin de o oră. Per ansamblu este o sursă importantă de proteină ideală pentru ați menține greutatea, de a mânca puțin și sănătos.
Așadar mai jos regăsești rețeta, sau puteți încerca crema de linte cu lapte de cocos, rețetă pe care o găsești aici,

deasemeni și aceasta gata în mai puțin de o oră.

Ingredients

Step by step method

  • Spălăm legumele și le taiem cubulețe. Baconul și pieptul de pui îl tăiem julienne. Punem legumele împreună cu baconul la dunstuit pentru 6-7 minute, adăugăm pieptul de pui și mai lăsăm încă 10 minute, după care adăugăm 2 l de apă și fierbem 10-15 minute.

  • Punem lintea în oală, continuăm să fierbem pentru 10 minute după care adăugăm smântâna, cimbru, sare și piper după gust. Luăm de pe foc și este gata.

  • Simplu, gustos, sănătos și gata în mai puțin de o oră! Dar nu vă mai țin din timp și vă urez spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide