Călătorii culinare

Palmieri crocanți cu scorțișoară

Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…

(4.3 / 5)

Gomboți cu brânză, caise și prezli

Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…

(4.3 / 5)

Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie –…

Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie – Rețetă ardelenească simplă, rapidă și gustoasă Azi facem niște Cartofi pârgăliți cu ceapă la…

(4 / 5)

Colțunași cu carne de vită și cheddar…

Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…

(5 / 5)

Savarine tiramisu

Savarine tiramisu Vestitele și clasicele savarine cu frișcă și dumceată de căpșuni sau transformat în Savarine tiramisu însiropate cu cafea și…

(4.5 / 5)

Mâncare de cartofi cu cârnați proaspeți afumați

Mâncare de cartofi cu cârnați proaspeți afumați   De câteva zile mă tot bate gândul să mă apuc de o mâncare…

(5 / 5)

Socată parfumată și gustoasă cu lămâie –…

Socată parfumată și gustoasă cu lămâie – Rețetă simplă Socata, probabil cea mai apreciată limonadă a românilor, odată pentru că este…

(4.5 / 5)

Plăcintă turcească cu brânză sărată

Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…

(4.5 / 5)

Prăjitură Nopți la Moscova

Prăjitură Nopți la Moscova Astăzi mi-am propus să că aduc în atenție, o prăjitură pe care o aveam de mult în…

(4.6 / 5)

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe…

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…

(2.3 / 5)

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și…

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…

(4.5 / 5)

Prune în ciocolată – Ciocolată de casă…

Prune în ciocolată – Ciocolată de casă cu prune uscate Poate mulți vă întrebați cum am ajuns la această rețetă, ei…

(4.9 / 5)
x

Register

Lost Password