Retete de post

View Ingredients
x
Ingredients
  • 2,5 kg pastă de măceșe
  • 1-1,2 kg zahăr
  • 1 kg sâmburi de nucă
  • Un praf de sare

Dulceață de măceșe cu nuci – Rețetă…

Îmi aduc aminte exact ziua de 27 Iulie 2018, eram la Pișchia cu prietena mea Laura Laurențiu, aveam un eveniment și…

(4.4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 kg smochine bine coapte
  • 1,5 kg zahăr
  • Sucul de la 3 lămâi medii

Dulceață de smochine, după rețeta de dulceață…

Dulceaţa de smochine , reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 kg de mere roșii
  • 500-700 g zahăr sau mai mult după gust
  • 1 l apă

Marmeladă de mere fără amidon, produs tradițional

Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…

(4.5 / 5)

Gogoșari în sos de muștar cu miere…

Gogoșari în sos de muștar cu miere – conservați pentru iarnă   Îmi aduc aminte perfect când am mâncat pentru prima…

(4.6 / 5)

Salată de vinete cu lămâie și tahini…

Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de făină integrală
  • 250 ml apă călduță
  • 10 g drojdie proaspătă
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura de zahăr
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 legătura de pătrunjel
  • 50 ml ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

Pită turcească din făină integrală coaptă în…

Nu este neaparat sa facem pita din făină integrala, liniștiti o putem face din făină albă.

(4.8 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g dovlecel
  • 150 g ciuperci champignon
  • O ceapa roșie mare
  • 150 g ardei capia
  • 150 g ardei gras galben
  • 1 ardei iute verde
  • Pentru dressing
  • Zeama de la o jumătate de lămâie
  • 70 ml ulei de măsline
  • 1 lingurița de oregano uscat
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1-2 căței de usturoi
  • Sare și piper după gust

Frigărui de legume marinate in stil mediteranean

In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 800 g varza albă
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • 1 lingura cumin
  • 250 g de năut fiert
  • 50 g parmezan răzuit
  • Sare și piper după gust

Varza dulce călită cu năut și parmezan

Specialistii spun ca în varza albă există o însemnată cantitate de apă, precum şi substanţe tonice: vitamine, glucide si proteine dar…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O vânătă mare (aproximativ 600 g)
  • 2 linguri de ulei
  • O ceapa albă mică
  • 2 căței de usturoi
  • Ardei iute după gust
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de quinoa
  • 150 g de năut gata fiert
  • 1 legătura de pătrunjel
  • 1 lingurița de cumin
  • 1 roșie mare (400 g)
  • Sare după gust

Vinete umplute cu quinoa in năut in…

Uneori simțim nevoia sa mâncam și altceva decât carne și produse derivate din carne. Astăzi având o vânată la îndemâna, am…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de fasole uscată cu bob mic
  • 150 g morcov
  • 100 g păstârnac
  • 100 g pătrunjel rădăcina
  • 1 căciulile de usturoi
  • 300 g ceapă albă
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de dovleac
  • Sare și piper după gust

Păsulă slăită, fasole bătută, fasole frecată, reteta…

Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 g de cartofi
  • 50 ml ulei de măsline
  • Usturoi 6-7 căței
  • Rozmarin 2-3 tulpini medii
  • Sare, piper și fulgi de chili după gust

Cartofi rondele, copți cu rozmarin și usturoi

Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide