Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

( 4.6 out of 5 )
Loading...
Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată
  • -16Servings+
  • 20 mTimp de preparare
  • 30 mTimp de gatire
  • 50 mGata in
Print Recipe

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Cu siguranță aceasta Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată este cea mai bună prăjitură cu interior umed, lipicios și cu un exterior crocant demențial.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Când vine vorba de prăjiturile cu ciocolată efectiv parcă mă transform, le iubesc cu toată ființa mea, cu tot ceea ce exist. Dar această negresă le-a întrecut pe toate, se topește în gură iar alunele coapte și vișinele nu fac decât să completeze tabloul perfect al unui desert spectaculos.
Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Modul de preparare este foarte simplu, nu ai nevoie decât de un castron și o tavă, iar apoi de răbdare pentru a se răci să poate fi devorată. Pur și umplu nu te mai poți opri din mâncat și atenție provoacă dependență.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas pentru un rezultat excelent.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Cum facem cea mai bună Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Ingrediente:

100 g făină

50 g cacao

8 g praf de copt

Un praf de sare

250 g zahăr tos

150 g albușuri

80 ml ulei

1 linguriță extract de vanilie

150 g vișine proaspete sau congelate

130 g ciocolată preferată conținut de cacao

50 g alune de pădure coapte și tocate grosier

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor de 21/21 cm cu hârtie de copt.

Punem vișinele la scurs.

Tocăm grosier ciocolata și o punem într-un castron împreună cu alunele de pădure. 

Punem făina împreună cu cacaua și praful de copt într-un castron.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Batem albușurile cu praful de sare și zahărul până obținem o bezea fermă, lucioasă și zahărul este complet topit.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Adăugăm uleiul și amestecăm ușor astfel încât să se încorporeze uniform.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Cernem amestecul de făină în compoziția de albușuri și amestecăm cu mișcări largi de sus în jos până se omogenizează.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Încorporăm ciocolata și alunele de pădure amestecând atât cât să fie distribuite uniform.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Turnăm în tavă compoziția și nivelăm după care punem vișinele și le presăm ușor. Dăm la cuptor pentru 30 de minute.

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească complet. După răcire tăiem bucăți și servim. Să vă fie de folos!

Negresă din albușuri cu vișine, alune de pădure și ciocolată

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password