Vrei sa faci un desert, nu ai timp, nici chef sa fierbi pe o crema, sa coci un blat, sa aștepți sa se răcească crema sa o spumezi și așa mai departe, nimic mai simplu, îți recomand o ciocolată in foitaj, desert rapid, simplu și de efect.
Ai nevoie de doar 3 ingrediente pe care le găsești și la magazinul din colț, sau poate chiar in cămara și frigiderul tău. Ciocolata preferata tuturor, un aluat foitaj și un ou.
Pentru început poziționezi la mijlocul aluatului foitaj tableta de ciocolată, având grija sa lași câte 1 centimetru la capete. Vezi dacă marginile exterioare se impreunează, dacă nu rupi un rând și îl adaugi la lungimea ciocolatei. Eu așa am făcut, pentru că nu am avut un aluat întreg. Tai marginile la un centimetru distanță după cum se vede in poza, le unesc sub forma spicului, iar la capăt ultimul centimetru îl aducem sub penultimele fâșii ale aluatului după care vom uni și ultimile fâșii.