Print Recipe
Tocmai ai terminat de făcut un merengue sau o crema pasticera, sau orice alt fel de prăjitura sau liezonul la vreo ciorba cu smanatana, la care ai folosit doar gălbenușurile, ti-au rămas albușuri și nu știi ce sa faci cu ele?!
Uite că a venit momentul sa nu le mai arunci sau sa le porți de colo colo prin frigider si in final tot la coș sa ajungă!
Așadar îți propun ca de azi sa le folosești in niște biscuiți fragezi și aromati cu cocos
Step by step method
-
Pregatim toate ingredientele sa le avem la indemana. Asta pentru ca se fac atat de rapid si avem nevoie de ele aproape deodata.
-
Punem albușurile intr-un castron cu un praf de sare iar cu ajutorul unui robot de bucătărie le batem spuma, apoi adăugăm zaharul treptat și continuam sa batem pana se dizolva tot zaharul.
-
Intr-un castron separat amestecam faina cu cocosul
Adăugăm amestecul de cocos in albușuri și le amestec cu ajutorul unei spatule.
-
Formam biluțe cam la 20 de grame per bucata, le punem intr-o tava tapetata cu hârtie de copt și le dam la cuptor 10-12 minute la 180 de grade Celsius, pana se rumenesc ușor.
-
Dupa ce le scoatem de la cuptor le lasam sa se raceasca in tava.
-
Nu-i asa ca este foarte usor?! Spor la treaba si pofta buna!