Abonează-te la canalul de Youtube

Carpaccio de piersici, cremă de iaurt cu mentă și fistic

( 4 din 5 )
Se încarcă...
  • 26992528_641418996249099_1799965655763230172_n
  • 26815198_641418946249104_5958404158187861_n
  • 26994353_641418919582440_6435393491938900671_n
  • 4Porții
  • 15 mPreparare
  • 10 mGătire
  • 25 mGata în
Printează rețeta

Bun găsit oameni faini! Astazi vom discuta și vom face Carpaccio, dar nu din carne ci din piersici! La baza Carpaccio-ul este o sumă de felii de carne crudă (de vită, pește, fructe de mare, etc) cu câteva lingurițe dressing, servită de obicei ca aperitiv. Dar de ce nu am face și din fructe?! O rețetă de desert mai ușoară și mai gustoasă din compot de piersici nici că ar putea fi! Vom folosi atât piersicile cât și sucul lor.

Ingrediente

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Pasul 1

    Batem frișca, adăugăm zahărul, iaurtul și batem din nou pana obținem o crema fina.

  • Pasul 2

    Punem siropul de la compot la fiert, adăugăm zahărul, zeama de lămâie și îl lăsam sa fiarbă pana ajunge la jumătate și va ajunge la consistența mierii, adăugăm untul și-l incorporăm in sirop, dăm deoparte, iar acesta va fi dressingul pe care îl vom folosi la montajul preparatului nostru.

  • Pasul 3

    Tocăm grosier fisticul.

  • Pasul 4

    Tocăm menta fin și o vom adauga in cremă

  • Pasul 5

    Tăiem persocile felii subțiri.

  • Pasul 6

    Punem crema intr-un sac cu șpriț, dar dacă nu avem putem folosi o pungă, căreia îi tăiem colțul.

  • Pasul 7

    Punem feliile circular pe farfurie, deasupra crema, fistic, dressingul și câteva felii de mentă.Vă dorim poftă bună!

Născut pe 19 August 1980 la Arad, am copilărit mai mereu prin Bucătărie! tata era cel care dădea tonul in materie de “ce mâncam astăzi” Nu îmi scapă nimic din ceea ce se pregătește pentru mic dejun, prânz sau cină, așa că primele “ore” de practică mi-au fost asigurate în casă alături de ai mei.Cu timpul am început să gătesc…

Detalii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide