Țelina este o plantă aromată care da o savoare extraordinara, fie ca o folosim pentru ciorbe, sau in garniturile de legume, salate, aproape ca poate fi combinata in orice fel de mancare, reusind cu succes sa incoroneze cele mai sofisticate preparate. La aceasta leguma putem folosi atat radacina cat si tulpina cu frunzele. Fiind foarte fibroasa, necesita un timp mai mult sau mai putin de fierbere, asta depinde si de cat de tanara sau batrana este. Nu cred sa existe vreo supa crema care sa imi placa mai mult decat cea de telina, asa ca astazi va ofer si eu reteta mea, cu care nu va da gres nici cel mai indemnatic intr-ale bucatariei.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.
Pașcu-Popa Iulian
Sigur voi încerca rețeta și voi reveni cu impresii.
chefnicu
Ma bucur, astept cu interes rezultatele și scuze pentru răspunsul întârziat!