Print Recipe O rețeta mai rapida și mai ușoară, dar și extrem de delicioasa ca și asta cu siguranța nu exista! O fac de ani buni și parca de fiecare data este și mai buna! Cu ingrediente simple și la îndemâna oricui, sunt convins ca și cel mai neîndemânatic intr-ale bucătăriei va fi mândru de reușită!
Ingredients
- Pentru aluat
- Pentru umplutura
Step by step method
Intr-un castron punem toate ingredientele și le amestecam rapid, pana aluatul devine nisipos.
Presaram intr-o tava 3/4 din cantitatea totala de aluat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt și o dam la cuptor pentru 15-20 minute. Restul de aluat îl punem in frigider.
În timp ce aluatul sta la cuptor, curățăm merele de cotor și coaja și le tăiem felii.
Le punem intr-o tigaie încinsă cu unt, adăugăm coaja și zeama de lămâie, scorțișoara și le călim pana scade tot sucul de la mere.
Punem merele in tava peste aluat, iar deasupra restul de crumble.
Dam la cuptor la 180 de grade 35-40 de minute pana se coace aluatul și se caramelizeaza deasupra.
Spor la treaba și pofta buna!