Tarta sărata cu mere caramelizate, rețeta rapida și ușoară

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -12-14 pServings+
  • 25 mPrep Time
  • 35 mCook Time
  • 60 mReady In
Print Recipe

O rețeta mai rapida și mai ușoară, dar și extrem de delicioasa ca și asta cu siguranța nu exista! O fac de ani buni și parca de fiecare data este și mai buna! Cu ingrediente simple și la îndemâna oricui, sunt convins ca și cel mai neîndemânatic intr-ale bucătăriei va fi mândru de reușită!

Ingredients

  • Pentru aluat
  • Pentru umplutura

Step by step method

  • Intr-un castron punem toate ingredientele și le amestecam rapid, pana aluatul devine nisipos.

  • Presaram intr-o tava 3/4 din cantitatea totala de aluat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt și o dam la cuptor pentru 15-20 minute. Restul de aluat îl punem in frigider.

  • În timp ce aluatul sta la cuptor, curățăm merele de cotor și coaja și le tăiem felii. Le punem intr-o tigaie încinsă cu unt, adăugăm coaja și zeama de lămâie, scorțișoara și le călim pana scade tot sucul de la mere.

  • Punem merele in tava peste aluat, iar deasupra restul de crumble.

  • Dam la cuptor la 180 de grade 35-40 de minute pana se coace aluatul și se caramelizeaza deasupra. Spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide