Dulceaţa de smochine , reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă…
Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…
Marmelada se referă la conservarea fructelor cu toți coaja și suc, fierte cu zahăr și apă. Se poate face din aproape…
Gogoșari în sos de muștar cu miere – conservați pentru iarnă Îmi aduc aminte perfect când am mâncat pentru prima…
Pui la cuptor cu portocale, miere și cumin Pui la cuptor cu portocale și miere este o combinație delicioasă între dulceața…
Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…
Îmi aduc aminte cum in copilărie, alături de bunici mergeam după tot felul de bunătăți prin pădurile din zona Banatului, cum…
Nu este obligatoriu ca pâinea sa o facem din făină integrală, merge foarte bine și cu făină albă.
Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…
Nu este neaparat sa facem pita din făină integrala, liniștiti o putem face din făină albă.
Supă de ciuperci de pădure cu smântână și pesto de pătrunjel cu usturoi Supă de ciuperci de pădure cu smântână…