Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Deliciul căruia nu îi va rezista nimeni indiferent…
Sos Marinara Nici nu apuci să îi spun numele și este gata, asta așa că timp de lucru, dar dacă vine…
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia Derivat din pesto-ul tradițional, am schimbat doar mugurii de pin cu nucile…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Trio de Hummus, clasic, cu dovleac și cu măsline Că tor veni vremea postului, avem un motiv numai bun și întemeiat…
Tort doboș, rețetă veche de familie Tort doboș cel mai bun tort cu amintiri din Copilăria mea, o să-l pregătesc după…
Bomboane de ciocolată cu unt de arahide umplute cu curmale învelite în granola Aceste Bomboane de ciocolată cu unt de arahide…
Bulz ciobănesc cu brânză de burduf Bulzul ciobănesc cu brânză de burduf îmi aduce aminte de serile de vară, când mergeam…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Tort Marlenka, prăjitură tradițională Armenească cu miere și cremă de lapte Întotdeauna am fost entuziasmat de acest Tort Marlenka, prăjitură tradițională Armenească…
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…