Abonează-te la canalul de Youtube

Paine coapta cu mozzarella si pesto de busuioc cu patrunjel

( 5 din 5 )
Se încarcă...
  • 4Porții
  • 10 mPreparare
  • 15 mGătire
  • 25 mGata în
Printează rețeta

Buna ziua dragii mei prieteni!
Astăzi vom o pâine umplută cu mozzarella și un Pesto gustos de busuioc cu pătrunjel și usturoi.
Este atât de simplu sa te joci in Bucătărie, încât orice ai avea prin frigider sau camara, ai putea încropi un mic dejun, un prânz sau o gustare.
Azi este una din zilele in care pur și simplu nu am chef de nimic, afara ploua, timp numa bun de citit și leneveala de dimineața pana seara. Dar trebuie sa mananc ceva ca doar nu o sa stau flamand :)) Deschid frigerii, ma uit prin camara, mai nimic nu îmi făcea cu ochiul…
Ma duc înapoi pe canapea sa îmi continui “activitatea”
La un moment dat zic, “hai sa îmi fac un sandwich sa bag și eu ceva in gura…. dar văzând niște busuioc, pătrunjel prin frigider, îmi vine ideea sa modific reteta sandwich-ului și uite-așa s-a înfiripat reteta pâinii coapte cu mozzarela și peste de busuioc cu patrunjel.

Ingrediente

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Luam pâinea și o tăiem pe diagonala la vreo 2,5-3 cm, la fel și pe celălalt sens, astfel încât sa obținem niște romburi cât se poate de uniforme. Avem grija ca atunci când tăiem pâinea in mijlocul ei sa mergem cu cuțitul puțin mai adânc, iar pe margini doar un pic, asta pentru ca atunci când o vom da la cuptor sa nu lasă sau sa se rupă.

  • Intr-un blender punem busuiocul, pătrunjelul, uleiul, usturoiul, sarea și piperul și mixam pana obținem un pesto fluid. Dacă este mai gros, mai adăugăm puțin ulei.

  • Tăiem batonul de mozzarela felii de vreo 3 milimetrii.

  • Umplem pâinea cu mozzarella între romburi atât pe o parte cat și pe cealaltă, având grija ca Bucățile sa fie cât mai adânc in pâine.

  • Cu ajutorul unei pensule sau cu o lingurița introducem între felie de mozzarela și pâine pesto-ul și dam la cuptor 10-15 minute la 180 de grade.

  • Scoatem pâinea din cuptor, o servim calda, dar este foarte buna și rece. Asadar , spor la treaba si pofta buna!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});