Bun găsit azi vă aduc în atenție O selecție de aperitive și gustări pentru revelion 2024 și evenimente festive de la cele mai simple până la cele mai sofisticate și elegante.
Fie că sunt cu legume, cu carne sau combinate ori salate sunt perfecte pentru a fi servită ca atare sau în combinație pe platouri pentru masa de revelion în 2024 și nu numai.
Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare detaliat pas cu pas.
Apreciate în egală măsură atât de cei mici cat și de cei mari, buletele de cașcaval sunt primele pe lista noastră de gustări pentru masa de revelion 2024. Detaliile rețetei pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Chifteluțele la cuptor fără prăjeală, mult mai sănătoase și mult mai ușor de preparat decât cele clasice, aromate și care nu lipsesc de pe mesele românilor. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Începem cu o Ruladă aperitiv cu somon și cremă de brânză cu un blat pufos și fraged umplut cu cremă de brânză proaspătă și somon afumat. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Guacamole cu creveți un preparat ușor, sănătos și gustos potrivit pentru masa de revelion și cu care îți vei da pe spate toți musafirii. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Salată de boeuf cu carne de rață, o rețetă adaptată pentru cei care nu mănâncă vită și bineînțeles care înlocuiește carnea de pui pentru această noapte când nu se mănâncă înaripate care scurmă. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Ciupercile umplute cu bacon și cașcaval musai trebuie să se regăsească printre celelalte produse și vă asigur că sunt cele mai bune pe care le-am făcut vreodată. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Salată de broccoli, preferata noastră care a intrat în meniul nostru săptămânal, preparat din broccoli crud, nuci, merișoare și bacon crocant, un deliciu la care nu vom renunța nici în noaptea de revelion. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Cozonacul sărat cu brânză și mărar un deliciu și o alternativă la cozonacul dulce cu multă umplutură de brânză de oaie aromată cu mărar proaspăt, Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Pate de anghinare cu pătrunjel și usturoi este o cremă fină din anghinare conservate cu ulei de măsline, un preparat destul de light care poate fi pe masă de revelion în 2024. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Nelipsitele ouă umplute cu pate, pe care musai trebuie să le aveți pe masă de revelion anul acesta, sunt preferatele noastre și nu trebuie să lipsească. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Pateul de curcan cu jeleu de merișoare, fin cremos și aspectuos cu care veți face o impresie foarte bună și veți da și culoare mesei. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Cuburile de curcan cu parmezan și verdețuri care înlocuiesc cu foarte mare succes crispy-ul de pui și cu siguranță vor fi foarte apreciate. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Cartofii dulci umpluți în stil mexican umpluți cu porumb și mozzarella pot fi serviți atât reci cât și calzi și sunt bineveniți pentru vegetarieni. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Ruladă aperitiv din carne tocată învelită în bacon, suculentă și fragedă ce poate fi servită ca atare rece sau caldă ori completa în platou festiv pe masa de revelion sau la vreo petrecere. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Pateul de somon cu brânză și mărar potrivit pentru noaptea de revelion când musai să mâncăm pește tocmai pentru că tradiția ne spune să facem asta ca să trecem prin noul an mult mai ușor ca peștele prin apă. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Dacă doriți să treceți la următorul nivel al chifteluțelor, vă recomand aceste chifteluțe cu mozzarella învelite în bacon, care nu numai că sunt foarte bun, dar sunt și extrem de aspectuoase. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
O salată din burtă de vită cu lămâie și pătrunjel care poate fi inclusă fără probleme alături de celelalte gustări și care va fi un real succes. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Cu ani în urmă această limbă de vită cu sos remoulade nu lipsea niciodată de pe masă de revelion și cred că anul acesta va fi și pe masa noastră. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Un tartar de vită cu sfeclă și hrean pentru cei mai pretențioși dintre noi sau poate ceva nou, făcut din mușchi de vită proaspăt aromat cu condimente servit pe pâine prăjită. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Salată clasică de icre de crap care musai trebuie să fie în meniu anul acesta, se prepară foarte ușor și rezistă destul de mult la frigider, asta în caz că uitați de ea cum am pățit și eu anul trecut. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
O salată de vinete cu lămâie și pastă de susan, a altfel de salată de vinete, mai cremoasă și mai aromată făcut în stil marocan vine perfect alături de platourile minunate pregătite de noi. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Salată a la russe, fără carne, alternativa salatei de boeuf care pentru mine cel puțin nu contează că e cu sau fără carne. Găsiți detaliile pas cu pas aici sau click pe fotografie.
Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.