Print Recipe
O rețeta mai rapida și mai ușoară, dar și extrem de delicioasa ca și asta cu siguranța nu exista! O fac de ani buni și parca de fiecare data este și mai buna! Cu ingrediente simple și la îndemâna oricui, sunt convins ca și cel mai neîndemânatic intr-ale bucătăriei va fi mândru de reușită!
Ingredients
- Pentru aluat
- Pentru umplutura
Step by step method
-
Intr-un castron punem toate ingredientele și le amestecam rapid, pana aluatul devine nisipos.
-
Presaram intr-o tava 3/4 din cantitatea totala de aluat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt și o dam la cuptor pentru 15-20 minute. Restul de aluat îl punem in frigider.
-
În timp ce aluatul sta la cuptor, curățăm merele de cotor și coaja și le tăiem felii.
Le punem intr-o tigaie încinsă cu unt, adăugăm coaja și zeama de lămâie, scorțișoara și le călim pana scade tot sucul de la mere.
-
Punem merele in tava peste aluat, iar deasupra restul de crumble.
-
Dam la cuptor la 180 de grade 35-40 de minute pana se coace aluatul și se caramelizeaza deasupra.
Spor la treaba și pofta buna!